16 Mart 2012 Cuma

KULLANIMDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

Burada paylaşılan bilgiler ülkemizde yapılan bilimsel çalışmaların sonucudur. Bu çalışmalar bir kaç yıl öncesine aittir çok yeni ve tartışmaya açık olması da doğaldır. Bu nedenle sizin çekincelerinizi de anlıyor ve saygıyla karşılıyoruz. http://www.havadantozdan.com/se-deff/ Bu linkteki bilgileri tekrar incelemenizi ve değerli hocamızın anlattığı buluş hikayesini yeniden okumanızı rica ederim. Orada aklınıza takılan sorularınıza cevap bulabilirsiniz.


Ürünümüz %100 sedefi giderir veya kesin çözüm demek zaten bilimsel olmaz. Ancak öncelikle eğer okumadınızsa lütfen A.Cemal Saydam hocamızın yazısını okuyun. İkinci olarak insan doğanın bir parçası, aslında Bahar Yağmuru'nda var olan minerallerin keşfi bir anlamda doğanın şifrelerinin çözülmesi gibi. Bu aslında anahtar bir konu. Ancak şu kısım çok çok önemli, Bahar Yağmuru ile ne yapıyoruz? Şunu yapıyoruz; doğada bulutun içinde ne oluyorsa onu kendi evimizde taklit ediyoruz ve bunu daha yoğunlaştırılmış oranlarda elde etmiş oluyoruz. Burada uygulamada önemli üç faktör var.


1- Bahar Yağmuru paketindeki toprağın "doğal kaynak suyu" ve "güçlü bir ışık kaynağı" ile birleşmesi. Çünkü ışıkla güneşi taklit ediyoruz , doğal kaynak suyu ile olabildiğince doğadaki doğal suyu kullanabilmeyi hedefliyoruz


2-Işık mutlaka güçlü olmalı ve ürün taze halde uygulanmalı


3-Kullanıma başladıktan sonra en az 10 gün ve elinizdeki paket bitene kadar kullanmanız şart, yoksa etkilerini hissetmeniz zor. Yine etki eder ama süreç uzar ve kullanmanız gereken bahar yağmuru miktarı artar.


İşte bu üç önemli noktayı dikkatle ve sabırla uygulamazsanız sonuç elde etmeniz zor. Bu durumda bizim yapabileceğimiz tek şey size karşı dürüstçe ürünümüzün çalışma matematiğini aktarmaktır. Çünkü Bahar Yağmuru ilaç veya laboratuar ortamında programlanmış kimyasal bir madde değil. Doğal bir şifresi var ve bizde bunu deşifre ediyoruz.


Kullanımı ile ilgili gurubumuzu ziyaret edebilirsiniz


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=254724131276865&set=o.131924140212108&type=1&theater

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder