13 Mart 2012 Salı

BAHAR YAĞMURU NEDEN ETKİLİDİR?


BAHAR YAĞMURU NEDİR VE FAYDALARI NELERDİR

Rüzgarlarla buluta taşınan sahra tozları; güneş ışığı ile birleştiğinde toz içinde uyuyan binlerce yıllık canlı organizmalara yeniden hayat kazandırır. Güneş ışığı ve buluttaki su sayesinde toz zerrelerinde uyanan mineraller yeryüzündeki tüm canlıların ana besin kaynağını oluşturur. Yağmur'un bereketi işte bu mucizede saklıdır... Her baharda yağan yağmurlarla birlikte doğada ki yaşam nasıl beslenip canlanıyorsa, Bahar Yağmuru'da aynı doğal şekliyle canlıları, içerisinde bolca bulunan doğal mineraller sayesinde besler ve hayat katar. 

Çünkü bahar yağmuru tüm canlı yaşamının doğal besin kaynağıdır.


Bilim adamlarının yirmi seneden beri yaptıkları araştırmalar Bahar Yağmurunun dış dünya ile temas noktamız olan derimizde olağan üstü etkileri olduğunu saptamıştır. Bahar Yağmuru sayesinde; saç derisinde oluşan kepek, kuruluk ve kabuklanarak yara olması vb durumlardan bu suyu derinize bolca uyguladığınızda anında kurtuluyorsunuz. Saç derinizdeki hücreler tazelenerek canlılık kazanıyor. Saçlarınız daha parlak ve canlı oluyor.

Bahar Yağmuru’nu "sedef"li cildinize uyguladığınızda gözle görülür bir şekilde hızla azalmasına ve sürekli kullanım halinde tamamen yok olmasına yardımcı oluyor. 

Bahar Yağmuru paketindeki doğal toprak; su ve ışıkla birleştiğinde içinde bulunan Mangan, Magnezyum, Çinko, Demir, Amino Asitler, Kalsiyum, Karbonhidrat, Kil Mineralleri ve daha pek çok faydalı mineral, canlanarak doğada ki tüm canlılar için kullanılabilir hale geliyor. Bu sayede elde edilen bu mineralli su ile yapılan uygulama hemen etki ediyor ve sonuç veriyor. Tıpkı doğada bahar yağmurlarından sonra ağaçların yeşermesi, çiçek açması gibi, cildinizde bu sayede ışıldar ve sağlık kazanır.



BÜYÜTMEK İÇİN RESME TIKLAYINIZ


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder