13 Mart 2012 Salı

BAHAR YAĞMURU NE İÇİN KULLANILIR?



BAHAR YAĞMURU NERELERDE KULLANILIR

Bahar Yağmuru paketindeki doğal toprak; su ve ışıkla birleştiğinde içinde bulunan Mangan, Magnezyum, Çinko, Demir, Amino asitler, Kalsiyum, Karbonhidrat, Kil Mineralleri ve daha pek çok mineral canlanarak kullanılabilir hale gelir. Bu sayede uygulama hemen etki eder ve sonuç verir.

Saç derinizde oluşan kepek, kuruluk ve kabuklanarak yara olması vb durumlarda bu ışıklandırılmış suyu saç derinize bolca uyguladığınızda saçınıza anında etki ederek. kepeği tamamen ortadan kaldırır. Saç derinizdeki hücreler tazelenerek canlılık kazanır, Saçlarınız daha parlak ve canlı olur.

Ertesi gün uyandığınızda saçınızdaki değişimi fark edeceksiniz.

Bahar Yağmuru’nu sedefli cildinize uyguladığınızda gözle görülür bir şekilde hızla azalmasına ve sürekli kullanım halinde tamamen yok olmasına yardımcı olur.



İçerisinde bulunan doğal kil mineralleri sayesinde cildinizi tazeler canlandırır ve yumuşacık yapar.

Vücuda zindelik ve enerji kazandırır. Vücutta faydalı proteinlerin üretilmesini tetikler.

Bu suyu yetiştirdiğiniz sebze, meyve ve bitkileriniz için kullanarak tamamen doğal ve sağlıklı organik gıdalar yetiştirebilirsiniz. Bu sayede tükettiğiniz yiyecekleriniz doğal kokularında, daha canlı ve doğadan elde ettiği zengin minerallerle zenginleşecek, lezzet kazanacak ve tüketilebilir sağlıklı gıdalar haline gelecektir.

Bu ürün ilaç veya kozmetik ürünü değildir. Uygulamanın etkili olması için ışıklandırılmış su, taze kullanılmalıdır. Kullanma talimatı ve daha detaylı bilgi için aşağıda fotoğraflarda sırasıyla anlatılanlara bakınız.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder